Inschrijven Rotary Santa Run 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Let op !!! Wanneer jij jezelf hier inschrijft kun je jou startnummer en Santa pak ophalen en Cash afrekenen bij Fijn Bar & Kitchen 

 16 december - 2e editie Rotary Santa Run Delft

Steun Stichting Delftse Vakantie Activiteiten en De KinderAcedemie!

De commissie is weer bij elkaar gekomen en de datum is geprikt op zondag 16 december.

En weer zullen honderden deelnemers in kerstman- vrouw of zelfs kerstkind pak een parcours van 3 kilometer afleggen door het historisch centrum van Delft. De start en de finish is op de Burgwal. Winkels zijn open, er zullen podia zijn, muziek, hapjes drankjes, kortom, feest!

Er hoeft niet specifiek voor geoefend te worden, de Santa Run is geen hardloopwedstrijd, hoewel als je dat wilt mag dat ook. Je mag wandelen en je verbazen over de pracht van de historische binnenstad.Met of zonder kinderwagen of buggy, rolstoel, alles is mogelijk. En iedereen krijgt een medaille aan de finish, iedereen; ook als je braaf met je lievelingsknuffel in je buggy hebt gezeten.

De organisatie is in handen van de vier Rotary Clubs die Delft rijk is en de Santa Run ondersteunt goede doelen. 

Dit jaar is gekozen voor de lokale doelen, te weten de Delftse Vakantie Activiteiten en de Kinderacademie.            

Bij goede doelen hoort sponsoring. Evenals vorig jaar is Fijn Bar & Kitchen sponsor van dit leuke Delftse evenement.

Deelname aan de Santa Run kost 10 Euro. En daarvoor krijg je ook nog eens een pak, inclusief baard en startnummer. En…natuurlijk een medaille na afloop. De inschrijving kan via het inschrijf formulier hier boven dan kun je je pak en startnummer cash afrekenen en op komen halen bij Fijn Bar & Kitchen of via internet https://delft.rotarysantarun.nl/.  Alle informatie over de Santa Run en inschrijving is daar ook te vinden.